Homepagina

HET SPIEGHELHUYS

Het Spieghelhuys is de ontmoetingsplek van Nederhorst den Berg. Even écht tijd hebben voor elkaar in een relaxte sfeer. Jong of oud, je voelt je bij Het Spieghelhuys direct thuis.

Je kunt iedere dag van de week vanaf 10.00 uur bij ons terecht. Plof je eenmaal neer dan wil je nooit meer weg. Geniet van de gezelligheid van ons restaurant onder het genot van je favoriete gerecht, een koel drankje en het uitzicht op het sfeervolle dorpsplein.

Reserveren

VIER KERST BIJ ONS

Verzeker je zelf vast van een plekje!
Wij zijn al druk bezig met het samenstellen van een fantastisch kerstmenu. Kom samen met je familie en vrienden genieten van de gezellige sfeer en heerlijke gerechten.

✓ Kerstavond kan er a la carte gegeten worden en serververen wij op reservering het 4 gangen kerstdiner.
✓ Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een 3- gangen kerstlunch of 4-gangen kerstdiner.

Reserveren kan telefonisch via 0294 253807

BEZORGING & AFHALEN
Wij begrijpen dat je op dit moment misschien wel liever thuis blijft dan naar ons toe komt. Daarom bezorgen wij de lekkerste gerechten van onze kaart ook bij u thuis. Liever afhalen? Geen probleem! Zo kun je ook thuis blijven genieten van al je favoriete Spieghelhuys gerechten.

✓ Bezorgd aan huis of afhalen tussen 17 en 21 uur
✓ Bezorging in Nederhorst den Berg (postcode 1394)
✓ Eenvoudig online bestellen
✓ Veilig betalen via iDeal


Bestellen

 

MENUKAART

Op de lunch- en dinerkaart vind je vertrouwde klassiekers. Maar ook voor wat meer culinaire uitdaging zit je bij ons zeker goed. Een groot deel van onze gerechten bereiden wij in onze Mibrasa houtskooloven, wat zorgt voor een authentieke BBQ smaak. Trots zijn wij op ons dry-aged vlees. Dat krijgt 21 dagen de tijd om te rijpen in onze eigen rijpingskast. En dat verschil proef je!

Liever een Pannenkoek? Wij serveren ook de ambachtelijk gebakken pannenkoeken van onze buren van Het Pannenkoekenhuys!

Bekijk de kaart

GALLERY